财新传媒
位置:博客 > 七色地图 > 文章归档 > 2013年九月
2013年09月21日 07:17

重返毛里求斯,Back to Mauritius!

重返毛里求斯,Back to Mauritius!



 

Will back to Mauritius soon, So happy! This time, Let’s looking forward to #MyMauritius.

Always feel so close to this island country:My blog’s name is “Seven Coloured Map”, and in Mauritius, there is a wonderful place called Seven Coloured Earth.

马上要重返印度洋上的岛国毛里求斯,高兴。这一次,将以自己热爱的方式来旅行,对,就是 #我的毛里求斯。

总感觉和这个国家很亲近:我的博客名字是七色地图,二毛里求斯有一处著名的景点,叫做七色土。甚至,连读起来都那么像!

毛里求斯旅游局( Mauritius Tour......

阅读全文>>